HTML

Lifeblood

A blogom naplószerően mutatja be az életemet és a mindennapjaimat New Yorkban! :)

Friss topikok

  • Nooncsi: @VatoLoco: Köszünöm szépen! :D :D Igyekszem! Puszik és Rock n' Roll :) (2014.03.23. 14:12) Első nap a Kajmán-szigeteken
  • Nooncsi: AAAwww :) Te vagy az első kommentelőm! Puszik (2014.02.06. 18:55) Super Bowl hét

Címkék

2014.02.04. 22:23 Nooncsi

Super Bowl hét

Sziasztok!! :)

Nagyon kemény hét van mögöttem, ezen a héten nagyon sokat voltam a Zsófival. Az ember nem is gondolná mennyire összetett és nehéz feladat a gyereknevelés (amíg nem jön el az idő, hogy ezt megtapasztalja) pontosabban az én esetemben nem is igazán a nevelés, hanem a gondoskodás. Annak ellenére, hogy biztos vagyok benne, hogy Zsófi az egyik legbékésebb kislány a világon, rengeteg energiát felemészt a folyamatos koncentrálás, hogy egy pillanatra sem vehetem le a szemem a babáról. Zsófinak nő a foga, szóval kicsit nyűgősebb az áltlagosnál, de imádom és baromi jól kijövünk egymással. 

148220_10203092220492739_504165246_n.jpg

Nagyon sokat gondolkoztam a napokban, próbálom rendezni a gondolataimat, hogy mi az, amit másképp kell csinálnom a jövőben, hogy merre tartok, hogy mit tudok tenni magamért és azért, hogy jobb lehessek. Még csak pár hete vagyok New Yorkban, de már most sok mindent máshogy gondolok, mint ezelőtt. Szerintem mindenkinek szüksége lenne arra, hogy kilépjen a megszokott hétköznapokból, elmenjem messzere, távol legyen a családjától és a barátaitól, hogy rálegyen kényszerűlve arra, hogy gondolkozzon és rájönnön arra mi teszi őt boldoggá és mi/ki vagy mik/kik amik/akik korlátozták, visszahúzzák vagy meggátolják, hogy rátaláljon a "boldog élet kulcsára". Nem mondom, hogy megfejtettem a világot, de az biztos, hogy elkezdtem másképp gondolkodni. Már régóta úgy élem a mindennapjaimat, illetve azt vallom, hogy minden okkal történik, most kifejezetten élvezem, hogy képes vagyok összetenni életem képkockáit és ahogy alakul a kép rá-rábukkanok néhány okra! :) Szuper érzés!

1897951_10203149564086293_1277706782_n.jpg

Eddig két múzeumban jártunk a Jessicaval, voltunk a MoMAban (Museum of Modern Art) és most vasárnap pedig a The Morgan múzeumban. Szuper dolgokat láttam, életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen közelről fogom látni híresebbnél-híresebb művészek alkotásait, el sem akartam hinni, hogy a két szememmel láthatok festményeket, amiket eddig max. a művtöri könyvemből tanulmányozhattam.

1618613_10203092217132655_1143735768_n.jpg1474381_10203149564886313_908763501_n.jpg

Vasárnap volt a Super Bowl! :) Hááát.. maga a mérközés nem kötött le annyira... szerintem nem volt valami jó meccs, de legalább elmondhatom, hogy New Yorkból néztem. Félidőben nagyon tetszett a koncert, Bruno Mars és Red Hot Chili Peppers volt, szerintem nagyon jók voltak, szivesen ott lettem volna a tömegben, óriási volt a hangulat még a tv képernyőn keresztül is. Rákellett jönnöm, hogy a Super Bowl közvetítés, abszulút a reklámokról szól, viccen kívül, olyan 3-5 percenként közvetítettek reklámokat. Én, mint reklámszervező szakmenedzser kifejezetten élveztem, (Kam, idegesített :D) viszont megállapítottam, hogy szinte kivétel nélkül nagyon jók az itteni tv reklámok, viccesek, van történetük, csattanójuk, szóval egyik-másik kész műalkotás A Super Bowl héten az emberek teljesen megvoltak őrülve a városban, rengetegen voltak kiváncsiak a mérközésre, amire nem mellesleg mérhetetnelül drága volt a jegy. (ez az egyik oka, hogy mi itthonról néztük) Egész héten rendezvények voltak, lehetett autogramot szerezni a játékosoktól (ha volt kedved sorban állni órákig, szóval nekem nincs aláírásom egyik szupersztár focistától sem) és mindenféle programokkal várták a rendezők a gyerekeket és a felnőtteket. Az egész Times Square a Super Bolwról szólt és reggeltől-estig szinte mindenki az utcákat rótta! A kínai negyedben pedig az kínai újévet ünnepelték, azt nem láttam személyesen, de a lényeg, hogy most volt pár  nagyobb rendezvény.

1779297_10203149562566255_62200051_n.jpg

Többen is kérdeztétek, hogy miket eszem, szóval most szint vallok! :D :D Többnyire gyors ételeket fogyasztunk, ami nemcsak azt jelenti, hogy burgert és pizzát, hanem itt a legtöbb étel dobozos, direkt kb. 3 perc alatt kész ételek vannak. Dobozos krumplipüré, leves, fagyasztott husik, zöldségek. Majdnem minden élelmiszert félig vagy teljesen kész állapotban lehet megkapni. Nagyon imádom a kajákat, olyan jó íze van mindennek, hogy nem is tudom leírni. :) A burger teljesen más, mint otthon.. sok és nagyon jó ízű husi van benne, illetve a Buffalo csirke a kedvenc ételem. (csirkeszárnyacskák "Buffalo" szósszal, a szósz isteni, szerintem bbq szósz lehet csípős szósszal keverve, de még nem jöttem rá) Az szinte biztos, hogy hazafelé jól megpakolom a böröndömet a kedvenc szószaimmal és ételeimmel! :) Jah igen, mióta itt vagyok, azóta nem dohányzom, lehet, hogy ez az egyik oka annak, h közelebbi barátságba kerültem az ételekkel. :) Azt hiszem híztam pár kg-ot, sőt biztos vagyok benne, de nem pánikolok, mert ha miden jól megy és nem lesz méteres hó, akkor már a héten elkezdek edzeni, szóval nyugi szupersexi leszek, ha hazamegyek :P Márciusban meglátogatjuk Jessica anyukáját, már megvan  a repülőjegyünk. Hármasban megyünk Jessica, Zsófika és Én! Istencsászárgigamegakirályság lesz, kicsit pihenünk és kikapcsolódunk mindannyian. Erre az utazásra mindenképp szeretném formába hozni magam, szóval van mi motiváljon, hogy edzek vagy legalábbis ne zabáljam fel a Nutellát! :D :P

IMG_4384.JPG

Már nagyon várom, hogy jobb idő legyen, ma mondjuk szépen süt a nap, de sokkal klasszabb az élet itt is, ha jó idő van, több a program, több a lehetőség a szabadban lenni! :) Szombaton elméletileg elmegyünk Jessicaval bulizni, már nagyon várom, mert elég rég voltam szórakozóhelyen... szerintem utoljára a Csabival (1.), illetve a hétvégi tervek között szerepel, hogy elmegyünk kosárlabda meccsre, tuti baromi jó lesz a hangulat, szóval be kell szereznem menő sapit/kat!  Magyarul ez a hét is izgalmas lesz! Remélem Veletek is minden rendben! Jelentem, mostmár hiányoztok picit, de tudom, hogy oltári jó nyarunk lesz! :D :D

P.S. :

HuPSZIKA! Majdnem elfelejtettem megemlíteni Nektek, hogy Jessica anyukája a Kajmán-szigeteken lakik :D :D, szóval a terv az, hogy napozunk, fürdünk, bálnákkal úszunk, buvárkodunk és nagyon jól érezzük magunkat! :) Gyorsan legyen március!!!!

pic.jpg

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://alittlepartofnoemislife.blog.hu/api/trackback/id/tr805792391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nooncsi 2014.02.06. 18:55:55

AAAwww :) Te vagy az első kommentelőm! Puszik
süti beállítások módosítása