HTML

Lifeblood

A blogom naplószerően mutatja be az életemet és a mindennapjaimat New Yorkban! :)

Friss topikok

  • Nooncsi: @VatoLoco: Köszünöm szépen! :D :D Igyekszem! Puszik és Rock n' Roll :) (2014.03.23. 14:12) Első nap a Kajmán-szigeteken
  • Nooncsi: AAAwww :) Te vagy az első kommentelőm! Puszik (2014.02.06. 18:55) Super Bowl hét

Címkék

2014.02.14. 18:57 Nooncsi

Bálint nap

Ne haragudjatok, ez lehet, hogy nem lesz túl kedves, de kicsit felhúztam magam! Mondjátok már meg Nekem miért kell annyira másokat bírálni és minősíteni, mert ünnepik a Valentin napot? Azt mondod, neked minden nap Valentin nap meg Anyák napja? Akkor a környezetedben élő nők nagyon szerencsések, de nézz egy kicsit magadba!! Érdekes, hogy pont olyan emberek írnak ki pocskodiázó és minősíthetetlen stílusú szövegeket, akikről tudom, hogy a kedvenc hobbijuk kicsit részegen ordibálni az asszonnyal és hébe-hóba megrángatni!! Személy szerint nem vagyok egy nagy Valentin napozós, sőt eddig egész életemben valahogy elmaradt a nagy romantika ezen a napon, de én nem bánom, hogy van az évben egy-egy nap, ami eszébe juttatja az embereknek, hogy ebben a rohanó világban a sok munkahelyi és egyéb stessz mellett ki az, aki mellette áll és szereti. Nem mondom, hogy nagy feneket kell keríteni a Valentin napnak, mert nem kell, de könyörgöm ne legyél már seggfej, amiket írsz/tok csak kifogások, hogy most se kelljen a kisujjatokat se megmozdítani a másikért. New Yorkban ma gyönyörűen süt a nap és mikor lementem sétálni a kutyussal idegenek kívántak Nekem Boldog Valentinnapot és jól esett, mert egy kedves mosoly mindennél többet ér, annak ellenére, hogy nekem ez a nap csak az egyik kedvenc ffi nevem, azaz a Bálintok névnapját jelenti! Szivesebben olvasom azokat a posztokat, amik arról szólnak, hogy mennyire szeretitek a másikat, mint azt, hogy milyen retardált hülye mindenki, aki ma virágot vesz, annak a ***pics**nak, aki mellesleg, biztos, hogy megcsalja.... (még jó, hogy Te, aki ilyeneket írsz mindent tudsz)!! Ha ennyire idegesít, hogy vannak emberek, akiknek ez a nap fontos, akkor ne facebookozz ma, mert még egészen biztos, hogy fogsz írtó nyálas dolgokat olvasni! Szóval a seggfejek kapják be a többieknek meg gyönyörűségesen szép napot és főleg Nagyon Boldog Névnapot a Bálintoknak! 

Nekem nagyon klassz napom van! Imádom az itteni embereket. :) Itt ez a nap nemcsak a szerelemről szól, hanem a szeretetről is. Nagyon hálás vagyok a Lacinak és a Jessicának, hogy átmeneileg a családjuk része lehetek és családtagként kezelnek! Annak ellenére, hogy még nem találtam meg azt az embert, akivel ünnepelhetném ezt a napot, sok-sok köszöntés kaptam, ami nagyon jól esett .:) Kaptam ajándékot a Jessica anyukájától (aki a Kajmán-szigetekről küldött nekem egy komplet szájfény készletet), Jessicatól csokit, üzeneteket fb-on, bár főleg New Yorki srácoktól és a napnak még közel sincs vége!! :) (nálunk most délután egy óra lesz) Este remélem, hogy egy pohár bor mellett átbeszéljük kinek-milyen napja volt és talán még egy kicsit activitizunk is! :D Számomra az emberi kapcsolatoknál a szeretetnél és a megbecsülésnél nincs is fontosabb a világon! "A szeretet csodálatos dolog, sosem kell elvennünk senkitől, hogy másoknak is jusson, bőven jut belőle Mindenkinek" és ez az ami által gazdagabbak leszünk!! :)

szeretet.jpg 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://alittlepartofnoemislife.blog.hu/api/trackback/id/tr315814551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása